Omdat GUTS de tickets koppelt aan je telefoonnummer is de e-mail slechts een formaliteit. De bevestiging hoort natuurlijk aan te komen maar het kan zijn dat je deze om verschillende redenen niet hebt ontvangen. Misschien heb je een spelfout gemaakt in je e-mailadres? Of staat de mail in je spam? Het belangrijkste is dat je de tickets ziet wanneer je inlogt met de app of via MY.GUTS.TICKETS. Als je de tickets daar kunt zien is alles goed verlopen.

Mocht je alles nog even willen dubbelchecken, neem dan contact met ons op.