De tickets van GUTS zijn gekoppeld aan telefoonnummers. Inloggen doe je dus met je mobiele telefoon, niet met je e-mailadres.

Als je de eerste keer inlogt met jouw 06-nummer vul je eenmalig je gegevens in. Als je deze opslaat, is je account aangemaakt.

Je kunt inloggen via MY.GUTS.TICKETS. Je hoeft geen wachtwoord in te stellen. Elke keer als je in wilt loggen ontvang je van ons per SMS een 4-cijferige code die toegang geeft tot jouw account.

Omdat de tickets van GUTS zijn gekoppeld aan je telefoonnummer, kan er per 06-nummer slechts één account worden aangemaakt.

Als je tickets gaat kopen wordt er in het bestelproces gevraagd om een account aan te maken. Dit hoef je dus niet vooraf te doen!