In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat een betaling niet direct goed doorkomt. Vaak wordt de transactie binnen het uur alsnog correct afgerond. Zie je na een uur nog steeds geen tickets in je account? Neem dan contact met ons op.

Indien je geen tickets kunt vinden in je account, kan het zijn dat je nog bent ingelogd met een ander telefoonnummer. Je dient dan eerst uit te loggen. Dit doe je door rechtsboven het scherm op de 3 streepjes te klikken. Je ziet dan het volgende scherm:

Hierna log je weer in met het telefoonnummer waarmee de tickets zijn gekocht.