De tickets van GUTS worden gekoppeld aan je telefoonnummer. Om deze te kunnen verifiëren moet je een SMS kunnen ontvangen. De tickets open je uiteindelijk via onze website of met onze app. Een smartphone is dus het beste. Echter hebben we ook oplossingen voor 'ouderwetse' telefoons. Voor het kopen van tickets is het aan kunnen maken van een account het belangrijkste. Zolang je de mogelijkheid hebt om een SMS te ontvangen zit je goed.

Voor het aanmaken van een account vragen we je om de volgende gegevens:

• Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Postcode en huisnummer (optioneel)

Zorg dat je voor het betalen met iDeal alles bij de hand hebt. Afhankelijk van je bank heb je een edentifier, code of app nodig.

Hoewel onze tickets worden gekoppeld aan je telefoonnummer, kun je ook gewoon tickets kopen via je computer, laptop of tablet. Uiteindelijk zul je bij de ingang van het evenement je de tickets wel op je telefoon moeten tonen.