Het kan zijn dat je een verkeerd telefoonnummer hebt ingevoerd. Controleer deze en voer eventueel opnieuw je telefoonnummer in. Afhankelijk van de provider kan het soms wat langer duren voor een sms daadwerkelijk binnenkomt.

Het kan ook door een instelling in je telefoon of bij je provider komen dat je geen SMS ontvangt. Wij maken gebruik van B2C berichten (Business to customer). Soms worden deze berichten geweigerd door een instelling. Je proivder kan je hier verder mee helpen.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op. Stuur ons je 06-nummer en eventueel het event waar je tickets voor probeert te kopen, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.