Op elk apparaat waarop je je tickets wilt openen zul je eenmalig moeten inloggen. Uiteraard kun je ook op elk apparaat apart uitloggen. Zorg ervoor dat je op je mobiele telefoon ingelogd bent voordat je naar het evenement gaat. Zo kunnen we iedereen snel toegang geven.

Het is ook mogelijk onze app te downloaden. Deze toont altijd je tickets voor het eerstvolgende event. De app is beschikbaar voor Android en iOS.