Je kunt je tickets verkopen via onze app (op je telefoon/tablet). Heb je de app nog niet? Download hem hier.

• Selecteer het event waar je tickets voor wilt verkopen.
  • Klik op 'Bekijk tickets'
  • Klik het ticket aan die je in de verkoop wilt zetten, er verschijnt dan een 'verkoop ticket' knop. Klik hierop.
  • Als je al je tickets wilt verkopen, moet je deze allemaal apart in de verkoop zetten.

Verkocht, geld terug.

Zodra je ticket verkocht is, is deze niet meer voor jou toegankelijk. Je krijgt het aankoopbedrag minus eventuele servicekosten terug.

Het geld wordt direct overgemaakt op je rekening waarmee je de tickets in eerste instantie hebt gekocht. Het kan tot 3 werkdagen duren voor het geld hier daadwerkelijk op staat. Zolang het ticket nog niet verkocht is kun je deze altijd weer uit de verkoop halen. Dit doe je op dezelfde manier als het te koop zetten.