Om binnen te komen bij het event neem je je smartphone mee. Bij de entree worden alle tickets direct vanuit jouw account gescand. Het is dus wel zo handig als je er met één klik bij kunt. Download daarom vooraf onze app, zodat je je tickets snel kunt openen!

Bij GUTS ontvang je 1 barcode per order. Ook als je bijvoorbeeld 4 tickets hebt besteld zie je maar 1 QR-code. Dit zorgt ervoor dat we bij de toegangscontrole maar 1 keer hoeven te scannen om jullie allemaal toegang te geven. Op deze manier houden we de rijen zo kort mogelijk.
Komen jullie niet allemaal tegelijk binnen? Deel dan de tickets, zodat je allemaal toegang hebt tot de QR-code.