GUTS tickets zijn beveiligd tegen illegale doorverkoop en verandering van de prijs. Om te registreren dat de enige juiste eigenaar van de tickets is aangekomen bij het event, is er een actieve internetverbinding nodig. Anders werkt de technologie achter het ticket niet. GUTS zorgt ervoor dat er altijd een werkende WiFi-verbinding bij de entree is. Je kunt dus ook via onze WiFi online gaan.

Tickets delen
Heb je zelf geen databundel maar de persoon met wie je gaat wel? Deel dan de tickets, zodat jullie gewoon naar binnen kunnen! Lees hier hoe je tickets deelt.

Hebben jullie beide geen databundel? Geen zorgen, GUTS zorgt voor een werkende WiFi-verbinding bij de entree.

Geen smartphone

Heb je geen smartphone? Neem dan de mobiel waarmee je de tickets hebt gekocht mee naar het event, en meld je bij onze balie / de kassa van de venue.