Je kunt via onze app jouw gekochte tickets delen. Dit is meteen mogelijk nadat je de tickets hebt gekocht.

Let op: de vriend die je uitnodigt krijgt dezelfde rechten als jij. Jullie kunnen dus ook allebei de tickets inzien, beheren en verkopen. Deel tickets alleen met mensen die je vertrouwt.

Hoe werkt dit?

• Download allebei de nieuwste GUTS Tickets app. Deze is te downloaden in de App/Playstore
  • Ga naar elkaar toe om de tickets te delen.
    Je moet namelijk live met de ene telefoon een code van de andere telefoon scannen.
  • Scan de speciale QR-code voor het delen van jouw tickets.

Hoe scan je deze speciale QR-code?
Als je bent ingelogd in de app, zie je je event(s) staan en daaronder de knop 'Uitgenodigd door een vriend? Scan QR-code'. Deze knop heeft de persoon nodig aan wie je de tickets gaat geven.

Klik zelf op het event waarvan je tickets wilt delen en klik dan op de knop 'Nodig een vriend uit'. Als je de eerste keer iemand uitnodigt krijg je een korte uitleg hoe het delen werkt. Lees deze rustig door en volg de stappen om tickets te delen. De uitleg is later ook nog terug te lezen.

Na de uitleg, zie je de speciale QR-code voor het delen van jouw tickets.

Lukt het écht niet?

Neem dan contact op met ons support team.