Je hebt nodig:

• Een telefoon waarmee je een SMS kunt ontvangen
  • Je gegevens om een account aan te maken
  • Alles wat je nodig hebt om te kunnen betalen.

Waarom een telefoon waarmee ik een SMS kan ontvangen?
De tickets van GUTS worden gekoppeld aan je telefoonnummer. Je logt in met je telefoonnummer, en daarbij ontvang je een SMS. Lees hier meer.

De tickets open je uiteindelijk via onze website of met onze app. Daar hebben we ook een artikel over geschreven, kijk hier.

Welke gegevens moet ik hebben om een account aan te kunnen maken?
We vragen de volgende gegevens:

• Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Postcode en huisnummer (optioneel)

Moet ik meteen betalen?
De bestelling wordt pas afgerond als je betaald hebt. Zorg dus dat je alles bij de hand hebt. Afhankelijk van je bank heb je een e.dentifier, code of app nodig.

-----

Hoewel onze tickets worden gekoppeld aan je telefoonnummer, kun je ook gewoon tickets kopen via je computer, laptop of tablet. Uiteindelijk zul je bij de ingang van het evenement je de tickets wel op je telefoon moeten tonen.

Heb je geen smartphone? Geen nood, ook dan kan je tickets kopen.
Lees hier meer.