Na het doorlopen van de wachtrij kun je de tickets kopen.

Je kiest een sectie/rang in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop, hoe eerder gekocht hoe beter de plaatsen!
We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Ook mensen die niet in 1x alle tickets kopen.

Sectie kiezen
Kies de tickets in de gewenste sectie. Bij de ‘Info & Zitplaatsen’ kun je bekijken in welke sectie je graag tickets zou willen kopen.

Bij sommige evenementen is het mogelijk om via de plattegrond te bestellen, en zo aan te geven waar je graag wilt zitten. Als dit mogelijk is zie je de volgende knop:

Klik op ' Bestel via plattegrond' en klik in de plattegrond op de gewenste sectie. Na het aanklikken wordt getoond welke rangen er binnen deze sectie beschikbaar zijn. Kies het aantal tickets.

Tickets bestellen
Je kiest de gewenste tickets in het overzicht door op de + te klikken.

Het maximaal aantal tickets dat je per telefoonnummer kunt kopen wordt weergegeven in de hoek linksonder.

Na het kiezen van de tickets klik je op ‘Bevestig’, vanaf nu worden de kaarten 15 minuten voor je vastgehouden. In deze tijd kun je inloggen of een account aanmaken, en de betaling voldoen.