Je hoeft niet voordat je tickets gaat kopen een account aan te maken. Dit gebeurt tijdens het bestelproces.
Wil je dit toch graag vooraf doen of wil je weten hoe je kunt inloggen ? Lees dan verder.

Inloggen:
De tickets van GUTS zijn gekoppeld aan telefoonnummers. Inloggen doe je dus met je mobiele nummer. Als je je mobiele nummer hebt ingevuld klik je op de knop 'Stuur mij een SMS'. Je ontvangt nu een 4 cijferige SMS code waarmee je kunt inloggen.

Als je voor de  eerste keer bij GUTS inlogt vul je eenmalig je gegevens in. Als je deze opslaat, is je account aangemaakt. Simpel toch?

Je kunt inloggen via onze app. De app is beschikbaar voor Android en iOS.
Je kunt ook inloggen via de website: MY.GUTS.TICKETS.

Moet ik de SMS code onthouden?
Nee, natuurlijk niet! Elke keer als je in wilt loggen ontvang je van ons een nieuwe SMS met een 4-cijferige code die toegang geeft tot jouw account. Je kunt dus altijd makkelijk en snel inloggen.

Let op: In het geval van een wachtrij dien je hetzelfde 06-nummer in te vullen als die waarmee je ook door de wachtrij bent gegaan.