De tickets van GUTS zijn beveiligd tegen illegale doorverkoop en verandering van de prijs. Om deze reden worden je tickets bewaard in je online account. Je kunt je tickets enkel oproepen met een werkende internetverbinding.

GUTS zorgt ervoor dat er op locatie werkende WiFi is zodat je de tickets ook kunt tonen wanneer je geen databundel hebt.

Je kunt je tickets op 2 manieren openen:

• Via onze app: Installeer de GUTS tickets app op je telefoon en open altijd automatisch de tickets voor je eerstvolgende event! De app is beschikbaar voor Android en iOS.
  • Via je internetbrowser: Ga naar MY.GUTS.TICKETS.  Vul je telefoonnummer in en klik op ‘Stuur mij een SMS’. Je ontvangt nu een 4-cijferige code om in te loggen. Als je deze code hebt ingevuld, kom je op het overzicht 'Jouw Tickets'.  Selecteer het evenement waar je de tickets van wilt bekijken.

Heb je geen smartphone en kun je de tickets hierdoor niet openen op locatie? Geen zorgen! Meld je dan op de avond van het evenement bij onze balie.

Event met stoelen?
Heb je tickets voor een event met stoelen, dan krijg je minimaal 24 uur voor het evenement  een SMS en een e-mail met je rij en stoelnummers. Wij vullen de zaal pas op het laatste moment, zodat we de zaal zo efficiënt mogelijk kunnen vullen.

Een paar uur voor het event, verschijnt de daadwerkelijke scancode op je ticket.

Wil je je tickets met iemand delen? Lees hier meer.