In juni 2020 staat Guus Meeuwis weer met zijn Groots met een zachte G concerten in het stadion! Voor alweer het 15e jaar op rij zal Guus Meeuwis het Philips Stadion in Eindhoven op zijn grondvesten laten schudden. Tijdens deze jubileumeditie haalt Guus alles uit de kast om dit feest groots te vieren met zijn publiek. Groots wordt Gigantisch.

Via deze URL kan je tickets kopen: https://www.grootsmeteenzachteg.nl/kaartverkoop2020

Verkoop via GUTS
Voor deze editie verloopt de verkoop via GUTS. GUTS maakt fraude en oneerlijke handel met tickets (opkopen en doorverkopen voor hogere prijzen) onmogelijk. Hierdoor koop je de tickets altijd voor een eerlijke ticketprijs!

Bij GUTS kies je een sectie en rang in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen (in het geval van zitplaatsen) automatisch aan alle bezoekers toegewezen.

Sectie + rang kiezen:
Als je aan de beurt bent om tickets te kopen, klik je op de knop 'Bestel via plattegrond' om je sectie te kiezen.

De plattegrond opent, en je kunt een vak uitkiezen waar je zou willen staan/zitten. Als je op een vak hebt geklikt (bijvoorbeeld Vak PR) krijg je de rangen in dit vak te zien. Je voegt tickets toe door op + te klikken.

Ticketlimiet
Je kunt maximaal 20 tickets per persoon bestellen.
Wil je meer tickets bestellen? Dan kun je een groepsaanvraag plaatsen via https://groepen.grootsmeteenzachteg.nl.