Ook zonder smartphone kun je tickets kopen! Dat gaat dan via de computer en een (mobiele) telefoon. Zolang je de mogelijkheid hebt om een SMS te ontvangen zit je goed. Om een account aan te maken of in te loggen ontvang je namelijk een verificatiecode per SMS.

Neem op de dag van het evenement de telefoon mee waarmee je de tickets hebt gekocht en meld je bij onze balie. Op vertoon van je legitimatie kunnen we je daar toegang geven.