Omdat GUTS de tickets koppelt aan je telefoonnummer is de e-mail slechts een formaliteit. De bevestiging hoort natuurlijk aan te komen maar het kan zijn dat je deze om verschillende redenen niet hebt ontvangen.

Controleer je spam-box, het kan gebeuren dat onze e-mail hierin terrecht is gekomen.

Het kan zijn dat je een spelfout hebt gemaakt in je e-mailadres. Dit kan je controleren door in te loggen via MY.GUTS.TICKETS en op 'jouw profiel' te klikken. Je kan je e-mailadres dan zelf aanpassen en zal alle toekomstige e-mails ontvangen.

Het belangrijkste is dat je de tickets ziet wanneer je inlogt met de app of via MY.GUTS.TICKETS. Als je de tickets daar kunt zien is alles goed verlopen.

Mocht je alles nog even willen dubbelchecken, neem dan contact met ons op.