• Log in met je account via https://my.guts.tickets. Dit kan op je telefoon, computer of tablet.
  • Druk op het groene vakje rechtsonder waar je ‘tickets’ ziet staan. In het volgende scherm zie je je tickets.
  • Druk één keer op het voorste kaartje. Het kaartje draait het om en toont de knop ‘verkoop’.
  • Druk op ‘verkoop’ en bevestig dat je dit daadwerkelijk wilt doen. Het kaartje staat nu in de verkoop.

Let op: als je meerdere kaartjes wilt verkopen moet je dit voor elk ticket apart aangeven. Je gaat naar het volgende kaartje door de voorste kaarten naar boven te swipen of slepen.

--------

Zodra je ticket verkocht is, is deze niet meer voor jou toegankelijk. Je ontvangt binnen 2 werkdagen het geld terug op de rekening waarmee je de tickets in eerste instantie hebt gekocht. Zolang het ticket nog niet verkocht is kun je deze altijd weer uit de verkoop halen. Dit doe je op dezelfde manier als het te koop zetten.