Je kunt  je tickets verkopen via onze app (op je telefoon/tablet) of via onze website.

App
Het makkelijkste is om de tickets via onze app te verkopen, zeker als je rij en stoelnummers al bekend zijn! Het is het meest overzichtelijk.
Heb je de app nog niet? Download hem hier.

• Selecteer het event waar je tickets voor wilt verkopen.
  • Klik op 'Bekijk tickets'
  • Klik je ticket aan die je in de verkoop wilt zetten, en verschijnt een 'verkoop ticket' knop. Klik hierop!
  • Als je al je tickets wilt verkopen, moet je deze allemaal apart in de verkoop zetten.

Website
Log in met je account via https://my.guts.tickets. Dit kan op je telefoon, computer of tablet.

• Druk op het groene vakje rechtsonder waar je ‘tickets’ ziet staan. In het volgende scherm zie je je tickets.
  • Druk één keer op het voorste kaartje. Het kaartje draait het om en toont de knop ‘verkoop’.
  • Druk op ‘verkoop’ en bevestig dat je dit daadwerkelijk wilt doen. Het kaartje staat nu in de verkoop.
  • Let op: als je meerdere kaartjes wilt verkopen moet je dit voor elk ticket apart aangeven. Je gaat naar het volgende kaartje door de voorste kaarten naar boven te swipen of slepen.

Verkocht, geld terug.

Zodra je ticket verkocht is, is deze niet meer voor jou toegankelijk. Het geld wordt direct overgemaakt op je rekening waarmee je de tickets in eerste instantie hebt gekocht. Het kan 2 werkdagen duren voor het geld hier daadwerkelijk opstaat. Zolang het ticket nog niet verkocht is kun je deze altijd weer uit de verkoop halen. Dit doe je op dezelfde manier als het te koop zetten.