De tickets van GUTS zijn gekoppeld aan telefoonnummers. Inloggen doe je dus met je mobiele telefoon, niet met je e-mailadres Als je de eerste keer inlogt met jouw 06-nummer vul je eenmalig je gegevens in. Als je deze opslaat, is je account aangemaakt.

Je kunt inloggen via MY.GUTS.TICKETS. Je hoeft geen wachtwoord in te stellen. Elke keer als je in wilt loggen ontvang je van ons per SMS een 4-cijferige code die toegang geeft tot jouw account.

Omdat de tickets van GUTS zijn gekoppeld aan je telefoonnummer, kan er per 06-nummer slechts één account worden aangemaakt.

Je ontvangt een SMS-code ter verificatie.

Let op: In het geval van een wachtrij dien je hetzelfde 06-nummer in te vullen als die waarmee je ook door de wachtrij bent gegaan.