Na het doorlopen van de wachtrij kun je de tickets kopen.

Kies de tickets in de gewenste sectie. Via ‘Plattegrond’ kun je bekijken in welke sectie je graag tickets zou willen kopen.

GUTS werkt net even anders dan andere ticketers. Bij ons kies je geen stoel, maar enkel een sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voor het evenement worden de stoelen automatisch aan alle bezoekers toegewezen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met het moment van verkoop. Het algoritme deelt de mensen die als eerste kaarten hebben gekocht op de beste plaatsen in, enzovoort. We werken op deze manier om de zaal optimaal te vullen, en iedereen samen te kunnen laten genieten van de show. Ook mensen die niet in 1x alle tickets kopen.

Je kiest de gewenste tickets in het overzicht door op de + te klikken.

Het maximaal aantal tickets dat je per telefoonnummer kunt kopen wordt weergegeven in de hoek linksonder.

Na het kiezen van de tickets klik je op ‘Bevestig’, vanaf nu worden de kaarten 15 minuten voor je vastgehouden. In deze tijd kun je inloggen of een account aanmaken, en de betaling voldoen.