Ja! GUTS tickets zijn beveiligd tegen illegale doorverkoop en verandering van de prijs. Om te registreren dat de enige juiste eigenaar van de tickets is aangekomen bij het event, is er een actieve internetverbinding nodig. Anders werkt de technologie achter het ticket niet. GUTS zorgt ervoor dat er altijd een werkende WiFi-verbinding bij de entree is. Je kunt dus ook via onze WiFi online gaan.

Heb je geen smartphone? Neem dan de mobiel waarmee je de tickets hebt gekocht mee naar het theater, en meld je aan bij onze balie.