Om binnen te komen bij het event neem je je smartphone mee. Bij de entree worden alle tickets direct vanuit jouw account gescand. Het is dus wel zo handig als je er met één klik bij kunt.

Bij GUTS ontvang je 1 barcode per order. Ook als je bijvoorbeeld 4 tickets hebt besteld zie je maar 1 QR-code. Dit zorgt ervoor dat we bij de toegangscontrole maar 1 keer hoeven te scannen om jullie allemaal toegang te geven. Op deze manier houden we de rijen zo kort mogelijk.

----------

Je kunt je tickets altijd vinden door in te loggen op: MY.GUTS.TICKETS.

De snelste manier om je tickets to tonen is onze app te installeren op je telefoon. Als je de app opent, toont deze altijd direct jouw tickets voor het eerstvolgende event.