Het gezelligste is natuurlijk: Samen uit, samen naar binnen!
Maar dit is niet altijd mogelijk. Deel daarom de tickets van te voren met elkaar, zodat iedereen bij de tickets kan!

Hoe werkt het?
Je kunt via onze app jouw gekochte tickets delen met vrienden en bekenden. Op deze manier kan jij samen met iedereen die je uitnodigt de tickets inzien en beheren. Om tickets te delen moet je op dezelfde plek zijn.

Let op: de vriend die je uitnodigt krijgt dezelfde rechten als jij. Jullie kunnen dus ook allebei de tickets verkopen. Deel tickets alleen met mensen die je vertrouwt.

Hoe deel ik tickets?

Hiervoor heb je de nieuwste GUTS Tickets app nodig, deze is te downloaden in de App/Playstore. Als je bent ingelogd in de app, zie je je event(s) staan en daaronder de knop 'Uitgenodigd door een vriend? Scan QR-code'. Deze knop heeft jouw vriend nodig!

Klik zelf op het event waarvan je tickets wilt delen en klik dan op de knop 'Nodig een vriend uit'. Als je de eerste keer iemand uitnodigt krijg je een korte uitleg hoe het delen werkt. Lees deze rustig door en volg de stappen om tickets te delen. De uitleg is later ook nog terug te lezen.

Lukt het écht niet?

Neem dan contact op met ons support team.