Vaak zien we dat mensen met het verkeerde 06-nummer zijn ingelogd. In je bevestigingsmail vind je het 06-nummer waarmee je de tickets hebt gekocht. Zorg dat je daar mee bent ingelogd.
Ben je met het verkeerde 06-nummer ingelogd? Log dan eerst uit. Dit doe je door rechtsboven het scherm op de 3 streepjes te klikken. Je ziet dan het volgende scherm, en kies voor 'uitloggen'

Vul  daarna in het inlogscherm het juiste 06-nummer in, en log in met de SMS code die je toegestuurd krijgt.

Geen bevestigingsmail ontvangen
Heb je geen bevestigingsmail gehad? Dan kan het gebeuren dat de betaling niet goed is doorgekomen. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat wij van de bank in eerste instantie doorkrijgen dat de betaling mislukt is, en dat deze dan toch goed doorkomt. Vaak wordt de transactie binnen het uur alsnog correct afgerond. Zie je na een uur nog steeds geen tickets in je account? Neem dan contact met ons op.