Je tickets staan in je account. Dit is trouwens ook de enige plek waar ze bewaard worden. Het is niet mogelijk om de tickets te downloaden, op te slaan of te printen.

Het makkelijkste is om je tickets te bekijken via onze app. De GUTS app opent altijd automatisch de tickets voor je eerstvolgende event, waardoor je makkelijk en snel naar binnen kan bij het event! De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Wil je de tickets ook op je computer bekijken? Open je internetbrowser en ga naar MY.GUTS.TICKETS. Vul je telefoonnummer in en klik op ‘Stuur mij een SMS’. Je ontvangt nu een 4-cijferige code om in te loggen. Als je deze code hebt ingevuld, kom je op het overzicht 'Jouw Tickets'.  Selecteer het evenement waar je de tickets van wilt bekijken.

Heb je betaald en kan je hier geen tickets vinden? Neem dan contact met ons op.