Je tickets staan in je account. Dit is trouwens ook de enige plek waar ze bewaard worden. Het is niet mogelijk om de tickets te downloaden, op te slaan of te printen.

Open je internetbrowser en ga naar MY.GUTS.TICKETS. Vul je telefoonnummer in en klik op ‘Stuur mij een SMS’. Je ontvangt nu een 4-cijferige code om in te loggen. Als je deze code hebt ingevuld, kom je op het overzicht 'Jouw Tickets'.  Selecteer het evenement waar je de tickets van wilt bekijken.

Uiteraard kun je de tickets ook bekijken via onze app. De GUTS app opent altijd automatisch de tickets voor je eerstvolgende event! De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Heb je betaald en kan je hier geen tickets vinden? Neem dan contact met ons op.