Je krijgt geen e-mail of SMS als je aan de beurt bent om tickets te kopen. Wij adviseren om de wachtrij open te laten staan en hier (af en toe) naar te kijken. Je mag de wachtrij refreshen, dit heeft geen invloed op je positie.

In de wachtrij krijg je live updates van de verwachte wachttijd en jouw kans om tickets te bemachtigen. Zodra je aan de beurt bent krijg je dit te zien op het scherm. Als de tickets zijn uitverkocht laten we dit uiteraard ook weten.