Het is niet nodig om de pagina te refreshen, dit gebeurt automatisch.

Je plaats in de wachtrij is gekoppeld aan jouw gegevens. Het gaat dus niet sneller als je refresht, maar je zal je plaats ook niet kwijt raken. 

Heeft u het antwoord gevonden?